Team

PhaseFour bestaat uit een klein team gedreven professionals met ruime internet ervaring. We zijn sinds 2001 gespecialiseerd in Mobiel, en sinds enkele jaren in "Connected devices". We delen een passie voor nieuwe ontwikkelingen zowel op het vlak van de toepassing van nieuwe technologiën voor een klant als ook de development processen om tot de toepassingen te komen.

PhaseFour is gevestigd op Strijp S in Eindhoven.

   Visie

PhaseFour hecht veel waarde aan een duidelijke visie als vertrekpunt voor wat we doen. Visie delen is daarbij essentieel. We vinden het daarbij belangrijk verbinding te houden met de praktijk, en gericht te zijn op concrete resulaten.

De koppeling van het mobieltje aan internet en de doorontwikkeling die nu plaatsvindt, heeft internet letterlijk en figuurlijk dichter bij de mens gebracht. Ook zijn stappen gezet tot meer interactie met de fysieke omgeving. Door de inzet van steeds meer sensoren, van het mobieltje en van de "Things" om ons heen wordt de afstand tot de persoon nog kleiner en komen we tot een verdergaande integratie van internet met de omgeving. Op den duur zal dit leiden tot minder directe on screen interactie (screen time) en zullen gaandeweg steeds meer diensten op de achtergrond afgewikkeld worden.

   Kennis en ervaring

We staan open voor toepassing van nieuwe methoden en technologiƫn en passen deze graag toe in projecten. Hierdoor wordt onze kennis continu aangevuld en ververst. Door onze vroege start met app development (2001) hebben we ruim 15 jaar ervaring met mobiele concepten. We weten veel van de krachtenvelden in de Telecom industrie en de gevolgen voor bepaalde ontwikkelingen. Ook heeft onze regelmatige aanwezigheid op het Mobile World Congress, als exposant en bezoeker, een relevant netwerk van early movers in mobiel opgeleverd, met regelmatige uitwisseling van nieuwe inzichten tot gevolg.