Eyrise Demo App

Voor Eyrise in Veldhoven ontwikkelden we een app om via Bluetooth de werking van 'Dynamic Liquid Crystal Windows' te demonstreren.
Eyrise Dynamic Liquid Crystal Glazing


Mobile apps configuration en control Bluetooth Mesh netwerken

PhaseFour ontwikkelt mobile apps en een achterliggende cloud service die het mogelijk maken Bluetooth mesh netwerk configuraties in de cloud te managen. De provisioning en configuratie loopt via mobile apps verbonden met het Mesh netwerk via Bluetooth en met de cloud service via internet. Ook kunnen specifieke gebruiker apps, bijvoorbeeld voor bediening, gebruik maken van de 'Mesh as a service'. Alles volgens de recente Bluetooth SIG Mesh standaard. De set up is operationeel voor licht toepassingen, zowel binnen als buiten verlichting.


Urenregistratie zonder smartphone

Voor een grote uitzendorganisatie hebben we een urenregistratie tool ontwikkeld voor automatische registratie van aankomst en vertrek van uitzendkrachten in het bezit van beacons als sleutelhanger, die al dan niet conditioneel een Bluetooth Low Energy signaal uitzenden. Het resultaat is een goedkoop schaalbaar systeem dat ook door werknemers zonder smartphone te gebruiken is.


Physical web beacon framework

Mobile Apps (IOS en Android) voeren acties uit gedefinieerd in een backend getriggerd door ibeacons en geofences. Werkt met alle soorten beacons (iBeacons en Eddystone) onafhankelijk van een fabrikant of diens platform.

Meer over project

TomTom Telematics

Via Sioux Embedded Systems werkten we voor Fleetlogic aan apps en backend. Nu overgenomen door Tomtom zoals onze klant iLocal eerder ook door Tomtom overgenomen werd.

Over verkoop Fleetlogic

BLE discover and connect

PhaseFour heeft een Bluetooth Low Energy (BLE of Bluetooth Smart) discover en connect toepassing ontwikkeld. Mogelijkheden tot connectie en daarop volgende communicatie zijn primair gebaseerd op nabijheid van een andere gebruiker. Deze toepassing is met name relevant voor situaties waar lokatie een belangrijke factor vormt in het leggen van contacten, zoals bij festivals, beurzen, in store, etc. als tegenhanger van de traditionele online connectie toepassingen, zoals Facebook, linkedin en dergelijke.

Meer over project

Instapay

Met de Instapay app is het mogelijk kleine bedragen in Euro's (als IOU's) van de ene naar de andere app over te boeken, zonder tussenkomst van een bank. De "identiteit" van de apps wordt vastgelegd tijdens installatie en gekoppeld aan een nieuw aangemaakt Ripple account. De identiteit van de gebruiker blijft onbepaald.

Over de blockchain

TomTom Places

Op basis van onze ervaring met iLocal hebben we een belangrijke bijdrage mogen leveren aan TomTom Places.

Meer over project

Arcadis en Gehry Technologies

Gebruik van IT op de werkvloer wordt mogelijk door iPad applicaties met bijbehorende backend functionaliteit, in opdrachten voor Arcadis en Gehry Technologies.

Meer over project

Backend voor laadpalen voor Epyon (ABB)

In opdracht van Epyon en na overname door ABB, voor ABB hebben we een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de backend voor het management van laadpalen voor electrische voertuigen.

Overname Epyon door ABB

Color picture messaging service Vodafone

In opdracht van Vodafone hebben we voor de eerste kleuren telefoon die Vodafone op de markt bracht een picture messaging systeem ontwikkeld als voorloper op de MMS standaard.


Jasno

De nieuwste Jasno Shutters iPhone app is nu universeel uitgevoerd, en daarmee beschikbaar specifiek voor de iPad en iPhone.

Meer over project

Yourpinion

Yourpinion, the opinion portal, van Live Communication Apps

Yourpinion website

Medicijnscanner

Scan de barcode op het doosje. Maak overzicht medicijngebruik. Vraag herhaalrecepten aan.....

Meer over project

PhaseFour ontwikkelt 1e Funda iPhone app

De eerste versie van de Funda iPhone app is 18 april gelanceerd en was al....

Meer over project

Youw8 Body Monitor

Persoonlijke gewichtscoach op de iPhone gekoppeld aan weegschaal.

Meer over project

"1e" Nederlandse Android app, voor Buienradar

ARNHEM - Buienradar.nl is de eerste Nederlandse website met een Android applicatie. Android is het nieuwe mobiele besturingssysteem van Google. De eerste telefoons die Android ondersteunen worden deze maand in de winkel verwacht.

Meer over project

Weeronline

WeerOnline was toe aan een nieuwe mobiel website. Gepersonaliseerd, op lokatie, zo eenvoudig en direct mogelijk de gewenste informatie bieden was het doel.

Meer over project

Ebuddy

PhaseFour bouwde de eerste versies van de succesvolle mobiele Ebuddy messenger voor de global player Ebuddy uit Amsterdam. De app werd in huis verder ontwikkeld en in 2010 bereikte de app de mijlpaal van 100 mln downloads.

Zie Techcruch artikel

Mobihealth

PhaseFour heeft als partner van de Universiteit Twente meegewerkt aan de beginfase van MobiHealth, een telemedicine platform.

Website MobiHealth

Buienradar.nl, PhaseFour en KPN Hi lanceren Buienradar.mobi

Buienradar.nl is een van de meest bezochte internetsites van dit moment. Een nieuwe opzet specifiek voor Mobiel is onlangs door PhaseFour gerealiseerd. KPN Hi zet de functionaliteit van Buienradar.mobi actief in middels een landelijke campagne.

Bekijk KPN Hi commercial Buienradar

Andes Local Traffic Control

PhaseFour heeft aan de basis gestaan van Andes Local Traffic Control. Deze applicatie stelt wegbeheerders zoals gemeenten in staat om uiteenlopende weggebruikers realtime te voorzien van waardevolle informatie.

Meer over Local Traffic Control

Falk Mobile

PhaseFour heeft als partner van Falkplan Andes een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Falk Mobile: de eerste Nederlandse online mobiele routeplanner.

Meer over Falk Mobile

Philips Lighting

In 1998 heeft PhaseFour, toen nog onder de naam 3i, de volledige product range voor de professionele markt van Philips Lighting in een datastructuur ondergebracht en online beschikbaar gemaakt.


E-ticketing platform Timoco

Timoco is een ticketsysteem waarmee iedereen gemakkelijk, veilig en snel online tickets kan bestellen, afrekenen en via e-mail of sms meteen in zijn/haar bezit heeft. Het systeem biedt voor iedere evenementenorganisator of zaal/clubeigenaar een uitgelezen kans om bezoekers service te bieden en zo een kwalitatieve relatie op te bouwen.

Meer over Timoco