Mobile App Development

PhaseFour ontwikkelt mobile apps, iOS en Android, verbonden met de fysieke wereld, veelal met sensoren en apparaten. We denken mee met het concept en realiseren oplossingen in nauwe samenwerking met de klant.

Bluetooth
De verbinding met de directe omgeving, met sensoren of apparaten, wordt vaak via Bluetooth tot stand gebracht, Bluetooth Low Energie of voor specifieke situaties Bleutooth Mesh. Mede daarom heeft PhaseFour zich ook toegelegd op Mobile App & Bluetooth Development.

Sensoren
Naast externe sensoren zijn de sensoren van de smartphone zelf vaak ook relevant, zoals de camera en de lokatie sensoren, waaronder GPS.

Cloud services
De apps maken in de regel ook verbinding met nieuwe of bestaande cloudplossingen op maat of al bestaande oplossingen van de klant. Een en ander speelt zich vaak op de achtergrond af, terwijl de app of de smartphone als geheel niet actief bedient wordt. Voordeel hiervan is dat de gebruiker een bepaald nut ervaart terwijl hij daar beperkt of geen moeite voor hoeft te doen.

IOTAPPS.nl
Met de focus op IoT Apps heeft PhaseFour IOTAPPS.nl gelanceerd. Dezelfde ontwikkelaars, andere presentatie.

PhaseFour communiceert open en direct, zowel intern als extern. Bel ons vandaag en u krijgt direct de eerste feedback op uw concept.

Neem nu contact op

Guus van Knippenbergh
IoT & Mobile Expert, Senior Consultant
PhaseFour
Eindhoven
T: +31 40 2960040