Team

PhaseFour bestaat uit een klein team gedreven professionals met ruime internet ervaring en sinds 2001 gespecialiseerd in Mobiel. We delen een passie voor nieuwe ontwikkelingen zowel op het vlak van de toepassing van nieuwe technologiën voor een klant als ook de development processen om tot de toepassingen te komen. PhaseFour is gevestigd op Strijp S in Eindhoven. PhaseFour is gebouwd op de pijlers: visie, kennis en ervaring en ontwikkelt toepassingen in de wereld van connected devices.

   Visie

PhaseFour hecht veel waarde aan een duidelijke visie als vertrekpunt voor wat we doen. Visie delen is daarbij essentieel. We vinden het daarbij belangrijk verbinding te houden met de praktijk, en gericht te zijn op concrete resulaten.

De koppeling van het mobieltje aan internet en de doorontwikkeling die nu plaatsvindt, heeft internet dichter bij de mens gebracht. Ook is een eerste stap gezet tot meer interactie met de fysieke omgeving in relatie tot internet. Door de koppeling van "Things" wordt de afstand tot de persoon nog kleiner, b.v. door wearables, en komen we tot een verdergaande integratie met de omgeving. Dit heeft mede tot gevolg dat veel meer processen op de achtergrond afgewikkeld kunnen worden en we in de nabije toekomst minder tijd "op" onze telefoon (screentime) hoeven door te brengen.

   Kennis en ervaring

We staan open voor toepassing van nieuwe methoden en technologiƫn en passen deze graag toe in projecten. Hierdoor wordt onze kennis continu aangevuld en ververst. Door onze vroege start met app development (2001) hebben we ruim 10 jaar ervaring met mobiele concepten. We weten veel van de krachtenvelden in de industrie en de gevolgen voor bepaalde ontwikkelingen. Ook heeft onze regelmatige aanwezigheid op het Mobile World Congress, als exposant en bezoeker, een relevant netwerk van early movers in mobiel opgeleverd. Uitwisseling van inzichten vormt vaker aanleiding verdergaande kennis op te doen.