IoT Consultancy

Ziet u kansen voor nieuwe business met IoT?
PhaseFour heeft ervaring met, en veel kennis van, IoT. Vanuit de IoT praktijk houden we ons bezig met vragen als: wat kan IoT betekenen voor uw business, wat brengt IoT met zich mee op het vlak van de netwerken, devices, security, privacy, en wat betekent de integratie met de bestaande systemen? Moet ik Artificial Intelligence er gelijk bij betrekken? En natuurlijk: wat levert het uiteindelijk op? Deze en soortgelijke vragen pakken we graag samen met u op.

Een belangrijk verschil tussen PhaseFour en grotere consultancy bedrijven als Bain en IBM is dat wij de IoT business case als uitgangspunt nemen, op basis van het inzicht van de klant en onze inbreng, en vandaar uit aan de slag gaan. Starten met devices verbinden, data verzamelen en dan inzicht vormen op basis van Analytics al dan niet in combinatie met Artificial Intelligence, raden we niet aan. Dit leidt vaak tot sub optimalisatie met dure externe tools en mensen waar je weinig grip op hebt, die bovenal vaak werken zonder echte verbinding met het hart van je business.

Neem contact met ons op voor een open gesprek.

ir. Guus van Knippenbergh
IoT Expert, Senior Consultant
PhaseFour
Eindhoven
T: +31 40 2960040

Visie

PhaseFour hecht veel waarde aan een duidelijke visie als vertrekpunt voor wat we doen. Visie delen is daarbij essentieel. We vinden het daarbij belangrijk verbinding te houden met de praktijk, en gericht te zijn op concrete resulaten.

Kennis en ervaring

We staan open voor toepassing van nieuwe methoden en technologiƫn en passen deze graag toe in projecten. Hierdoor wordt onze kennis continu aangevuld en ververst. Door onze vroege start met app development (2001) en IoT (2003) hebben we ruime ervaring met mobiele en IoT concepten. We weten veel van de krachtenvelden in de industrie en de gevolgen voor bepaalde ontwikkelingen. Ook heeft onze regelmatige aanwezigheid op het Mobile World Congress, als exposant en bezoeker, een relevant netwerk van early movers opgeleverd.